FEYNLAB™ PLASTIC 

 

HEr-Polymeriseerd het oppervlak van kunststoffen, waardoor vervaagde plastic onderdelen permanent weer als nieuw worden hersteld.

FEYNLAB ™ Plastic wordt gebruikt om vervaagde plastic delen terug te brengen naar hoe het zou zijn geweest als het nieuw was. Het belangrijkste doel van dit product was om de vervaagde plastic onderdelen niet om te zetten in hoogglanzende  kunststof, maar om de kunststof terug te brengen naar hun satijnen matte afwerking, zo dicht mogelijk bij de manier waarop ze de fabriek zouden verlaten als ze nieuw waren.

 

Het wordt aanbevolen dat dit product is bedekt met FEYNLAB® Universal nadat het volledig is uitgehard voor extra UV-bescherming.

Dit product is alleen voor professionele toepassingen door FEYNLAB ™ goedgekeurde en geaccrediteerde applicators, probeer niet om dit product zonder training toe te passen

 

 

 

FEYNLAB™ PLASTIC BLACK

Plastic BLACK wordt gebruikt om verweerde kunststof terug te brengen naar hoe het zou zijn geweest als het nieuw was en een satijne afwerking te geven door het gebruik van kleurstoffen in combinatie met onze originele PLASTIC Coating